huvia, hikeä

ja

hyvää mieltä

Kausi 2023-2024

 
Kausi 2023-2024 on päättynyt!


Kiitos kaikille jumppaajille kuluneesta kaudesta. Kauden 2024-2025 

lukujärjestykset julkaistaan heinäkuun loppuun mennessä nettisivuilla. 

 

 

ILMOITTAUTUMINEN RYHMIIN

Ilmoittautuminen kauden 2024-2025 ryhmiin alkaa elokuussa. Tarkempi ajankohta tiedotetaan myöhemmin! 

BLOGI - SEURASSAMME

Seurassamme, osa 4 / Perheliikunta. Kaikki varmasti tuntevat suositukset, jonka mukaan päivittäin olisi hyvä kokoontua ruokapöydän ääreen koko perheen voimin. Me Hollolan Voimistelussa kannatamme paitsi tätä ajatusta, myös koko perheen yhteistä harrastusta tai muuta yhteistä puuhastelua. Pihapelit omassa pihassa tai naapurustossa, perjantai-ilta lautapelien äärellä, hiihtolenkki termarikaakaoineen, leffailta sohvan nurkassa, laskettelureissu lähirinteeseen… Mahdollisuuksia on lukematon määrä! Yhteisen tekemisen ei missään nimessä tarvitse olla erikoista tai kallista. Itse asiassa mitä pienempi lapsi, sitä arkisemmat puuhat sopivat perheen yhteiseksi puuhasteluksi. Alle kouluikäinen ilahtuu aivan tavallisista asioista pyykinripustuksesta alkaen, kun pääsee tekemään sitä aikuisen kanssa yhdessä. Muutaman vuoden ikäinen lapsi harvoin tarvitsee vielä ikiomaa harrastusta eikä ohjattu harrastus ole millään lailla välttämätön perheenkään kannalta, mutta viikko-ohjelmaan aikataulutettuna sellaiseen tulee ehkä lähdettyä helpommin kuin omatoimiselle metsäretkelle tai uimahallireissuun.

Hollolan Voimistelussa on vuosien saatossa tarjottu perheliikuntaa lähinnä pienten lasten ja aikuisten yhteiseksi harrastukseksi, mutta viime vuosina olemme laajentaneet perheliikuntatarjonnan koskemaan myös kouluikäisiä. Useimmat pikkukoululaiset nauttivat aikuisen ja lapsen yhteisestä harrastuksesta siinä missä taaperotkin! Ymmärrämme täysin, kuinka näppärää on ehtiä käydä vaikkapa ruokaostoksilla lapsen harrastuksen aikana, mutta voisiko yhteinen harrastus korvata pari muuta menoa jolloin aikaa vapautuisi myös muuhun?

Kaikki perheliikuntaryhmämme ovat hyvin matalan kynnyksen ryhmiä, joissa vanhemmille ei ole pääsyvaatimuksia. Jos vaikkapa palloilu ei ole koskaan ollut sinun juttusi, voisiko se olla erilaista lapsen kanssa yhdessä tehtynä? Vaikka et olisi koskaan innostunut tekemään kuperkeikkoja, haluaisitko ehkä nähdä miten lapsesi ottaa homman haltuun? Toivomme toki, että aikuisetkin tulevat tunnille farkkujen sijaan verkkareissa mutta emme oleta tai edellytä, että pitäisi hallita koripallosäännöt tai taipua kärrynpyörään.

Perheliikunnan ei tarvitse olla isän/äidin ja lapsen yhteinen harrastus, vaan mukana voi olla vaikkapa kummi tai isovanhempi. Aikuisen ei myöskään tarvitse olla joka tunnilla sama, vaan lapsi voi osallistua vaihtelevasti kenen tahansa tutun aikuisen kanssa. Tässäpä siis vinkki pukinkonttiin tai synttärilahjaksi – miten olisi osallistuminen lapsen kanssa perheliikuntatunnille kerran viikossa?

Hollolan Voimistelun perheliikuntakalenteriin kuuluu toimintakaudella 2019-2020 perheliikuntaa Salpahallissa kahdessa eri ryhmässä (alle kouluikäiset lapset ja n. 4-8v. lapset) sekä Kalliolassa Kalliolahallilla. Kaikissa näissä ryhmissä tutustutaan monipuolisesti erilaisiin tapoihin liikkua mm. temppuratojen, palloilun, leikkien ja pelien muodossa. Lisäksi Tiilikankaan koululla kokoontuu perhepalloiluryhmä, jossa aikuiset ja n. 5-8v. lapset pääsevät harjoittelemaan palloilun perustaitoja ja tutustumaan erilaisiin maila- ja pallopeleihin ja –leikkeihin.

Täysin uutena juttuna järjestämme kuluvan kauden aikana muutaman Perhesunnuntain, joissa pääsee tutustumaan erilaisiin lajeihin koko perheen voimin. Saimme S-ryhmän järjestämässä Kannustajat-kilpailussa viime kesänä hienosti asiakasomistajien ääniä ja sitä kautta tukea perheliikunnan järjestämiseen, joten tapahtumat ovat maksuttomia sekä avoimia kaikille riippumatta siitä, oletko Hollolan Voimistelun jäsen. Ensimmäinen Kannustajat-tuesta rahoitettu perheliikuntatapahtuma järjestetään su 1.12. Tiilikankaan koululla. Lisätietoja Facebookissa, Instagramissa (@hollolanvoimistelu) ja nettisivuillamme holvo.fi. Tervetuloa!

p.s. Hallituksemme jäsenten perheharrastuksiin kuuluvat mm. luistelu, maastopyöräily, sulkapallo, kalastus, lauta- ja korttipelit, sähly, hiihto, lukeminen, pihapelit, lumilautailu ja laskettelu, mökkeily, uinti, retkeily ja jalkapallo. Mitä sinun perhe harrastaa?

HOLVO TARJOAA LIIKUNNAN ILOA, HUVIA JA HIKEÄ

HolVo eli Hollolan Voimistelu ry on monipuolinen, liikunnan iloa ja riemua tarjoava paikallinen,  voittoa tavoittelematon liikuntaseura. 

HolVolla on toimintaa kolmessa eri kategoriassa; Lastenliikunta, Perheliikunta ja Aikuisliikunta. 

Lajitarjonnasta löytyy sopiva liikunnallinen harrastus kaikenikäisille,  sillä lastenliikunnan ryhmät on ikäjaoteltu 3-4-vuotiaista aina 10-15-vuotiaisiin. 

Perheliikunnassa lapset liikkuvat yhdessä vanhempien tai muun tutun aikuisen kanssa, mukaan voi ottaa vaikka mummin tai kummin!

Aikuisliikunnasta löytyy lajeja niin tanssin kuin voimaharjoittelunkin ystäville, kaikki aikuisliikunnan ryhmät soveltuvat sekä miehille että naisille.  

Jäseninä seurassa on noin 400 iloista, liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostunutta lasta, nuorta ja aikuista Hollolasta sekä lähikunnista.

HolVo on toiminut jo 25 vuotta kehittyen ja laajentuen nykyaikaiseksi, edulliseksi ja helposti lähestyttäväksi koko perheen seuraksi,

jonka tavoitteena on tarjota huvia, hikeä ja hyvää mieltä. 

Tutustu tarjontaan ja lähde mukaan!