HOLLOLAN VOIMISTELU RY

Perheliikunta

Aikuinen + lapsi 1-6 v.

 

Perheliikuntatunneilla liikutaan monipuolisesti pelaillen ja leikkien sekä erilaisia välineitä ja telineitä hyödyntäen. Tiedossa on temppurataa, akrobatiaa, pallottelua ja muuta mukavaa oman tutun aikuisen kanssa.

Perheliikunta, lapsi 1-6v. –tunti sopii parhaiten jo käveleville lapsille eli n. 1-vuotiaasta alkaen, mutta myös perheen vauvan voi ottaa mukaan perheliikuntaan.

Huom! Osallistumismaksu on perhekohtainen riippumatta lapsien lukumäärästä. Ilmoittautuminen tehdään aikuisen tiedoilla.

Perheparkour

Aikuinen + lapsi 5-8 v.

 

Perheparkourissa keskitytään uusien taitojen oppimiseen sekä liikkumisen kehittämiseen hauskojen parkour- ja temppuratojen avulla. Tunneilla sekä lapset että aikuiset pääsevät haastamaan itseään ja tutustumaan parkourin saloihin.

Tunnilla voi myös olla mukana samasta perheestä useampi kuin yksi lapsi aikuista kohden. Osallistumismaksu on perhekohtainen riippumatta lapsien lukumäärästä. Ilmoittautuminen tehdään aikuisen tiedoilla

 

Perhepalloilu

Aikuinen + lapsi 5-8 v.

 

Perhepalloilu on lapsen ja aikuisen yhteistä mukavaa tekemistä liikunnan parissa. Perhepalloilussa tutustutaan eri pallo- ja mailapeleihin ja harjoitellaan palloilun perustaitoja mm. leikkien ja leikinomaisten harjoitteiden avulla pelaamista unohtamatta. Osallstumismaksu on perhekohtainen riippumatta lasten määrästä. Osallistuminen tehdään aikuisen tiedoilla. Perhepalloilu on tarkoitettu n. 5-8 -vuotiaille lapsille aikuisen kanssa.

Perheliikunta, Kalliola

Perheen kanssa yhteistä liikuntaa. Mukana lapsen/lasten kanssa temmeltämään tuttu aikuinen. Ikäraja lapselle koululaiseen asti. Perheliikunnassa vaihtuu kuukausittain teemat satujumpan, temppuratojen, pelien ja muiden liikkumismuotojen välillä. Tulkaa mukaan! 

Huom! Osallistumismaksu on perhekohtainen riippumatta lapsien lukumäärästä. Ilmoittautuminen tehdään aikuisten tiedoilla.