HOLLOLAN VOIMISTELU RY

Perheliikunta

Aikuinen + lapsi 1-4 v. ja aikuinen + 3 - 6 v.

 

Perheliikuntatunneilla liikutaan monipuolisesti pelaillen ja leikkien sekä erilaisia välineitä ja telineitä hyödyntäen. Tiedossa on temppurataa, akrobatiaa, pallottelua ja muuta mukavaa oman tutun aikuisen kanssa.

Perheliikuntaryhmät on jaettu uudelle kaudelle 1 - 4 vuotiaiden ja 3 - 6 -vuotiaiden ryhmiin.

Huom! Osallistumismaksu on perhekohtainen riippumatta lapsien lukumäärästä. Ilmoittautuminen tehdään aikuisen tiedoilla.

Perheparkour

Aikuinen + lapsi 5-8 v.

 

Perheparkourissa keskitytään uusien taitojen oppimiseen sekä liikkumisen kehittämiseen hauskojen parkour- ja temppuratojen avulla. Tunneilla sekä lapset että aikuiset pääsevät haastamaan itseään ja tutustumaan parkourin saloihin.

Tunnilla voi myös olla mukana samasta perheestä useampi kuin yksi lapsi aikuista kohden. Osallistumismaksu on perhekohtainen riippumatta lapsien lukumäärästä. Ilmoittautuminen tehdään aikuisen tiedoilla

 

Perheliikunta, Kalliola

Aikuinen + lapsi 1 - 6 v.

 

Perheen kanssa yhteistä liikuntaa. Mukana lapsen/lasten kanssa temmeltämään tuttu aikuinen. Ikäraja lapselle koululaiseen asti. Perheliikunnassa vaihtuu kuukausittain teemat satujumpan, temppuratojen, pelien ja muiden liikkumismuotojen välillä. Tulkaa mukaan! 

Huom! Osallistumismaksu on perhekohtainen riippumatta lapsien lukumäärästä. Ilmoittautuminen tehdään aikuisten tiedoilla.